DIADENT зъбни импланти, избелване на зъби и фасети, INVISALIGN, невидими шини, невидими брекети, невидима ортодонтия

ЗА УСМИВКАТА


„Усмивката не ни струва нищо, но тя ни дава много…. Тя обогатява този, който я получава, без да прави по-беден този, който я дарява. Тя трае само миг, но споменът за нея остава завинаги. Усмивката създава щастие в семейството, подкрепя доброжелателността в бизнеса и е парола за приятелство. Тя ободрява изморения, окуражава обезкуражения и е светъл лъч за тъжния. Усмивката е най-добрата противоотрова за тъгата и тревогата. Тя не може да бъде купена, измолена, взета назаем или открадната, защото тя е нещо, което няма стойност, ако не е дарена от сърце. Някои хора са твърде изморени, за да ви дарят с усмивка. Дарете ги вие с вашата, защото най-много се нуждае от нея този, който я няма!“
(неизвестен английски автор).

Усмивката е най-красивото творение на природата. Чудели ли сте се защо няма грозни булки? Или защо малките деца са “сладки”? Много е просто – защото са усмихнати! Ако всеки от нас се усмихва един път повече всеки ден, в сравнение с предишния, животът ни и светът около нас ще станат по-красиви и по- добри. Усмивката е най-силното оръжие, известно на човека! Опитайте! Усмихнете се на някой, който идва с цел да ви обиди или нарани! Обикновено той бива толкова смаян от тази реакция, че забравя защо е дошъл!

Често сме чували да казват: “Брой до 20 и тогава реагирай!” Ние бихме добавили: “Усмихвай се, докато броиш до 20!” Така противникът ви ще бъде най-малкото озадачен, също и леко обезоръжен, а това е част от победата!

Събуждайте се с усмивка! Това е лесно изпълнимо! Ако докато заспивате, си мислите за нещо приятно и красиво, то неминуемо на другата сутрин усмивката ще е на устните ви и ще ви чака! Спрете да обяснявате как живота ни е сложен, труден и забързан и няма време дори да се усмихнем, защото изобщо не е така!!! Винаги има време за усмивка! Просто опитайте! Отговаряйте на телефона с усмивка! Човекът отсреща ще я види в гласа ви и ще му стане приятно! Така вече сте свършили 1/3 от работата, която имате да вършите с него! А ако е близък – още по-добре! Мислете за близките си с усмивка, без значение дали са добри или лоши, дали са ви обидили току-що или възнамеряват да ви зарадват. Усмивката е безценна! Тя помага на хората да бъдат по-добри! Но помага най-вече на тези, които се усмихват!