DIADENT dental implants, teeth whitening and veneers

Endodontics

Ендодонтията е специалност, която е насочена към лечение на заболяванията на зъбната пулпа (нерва на зъба). Възможността за запазване на естествените зъби максимално дълго време в устата е от съществено значение. Благодарение на прецизното и качествено лечение на кореновите канали тези възможности се увеличават.

Пулпит – нашите специалисти спазват стриктно протокола за ендодонтско лечение и това дава възможност да се възстановят безпроблемно зъби, които са с увредена зъбна пулпа.

Гранулом – това е усложнение при които възпалението от канала е преминало извън корена на зъба и е засегнало костта. След обработка на кореновите канали и съответното медикаментозно лечение е възможно грануломите да бъдат излекувани и зъбът да се възстанови, вместо да се екстрахира.

Отстраняване на счупени инструменти – възможно е при предишни лечения да са останали счупени инструменти по време на лечението. Благодарение на работата под микроскоп и използването на специални техники ние можем да отстраним тези инструменти и да осигурим излекуване и херметизиране на зъба.